Dichter/Blogger/Performer

Merkbaar Resultaat levert ook poëzie, blogs en voordrachten hiervan.
Helma Ketelaar publiceert regelmatig via drie blogs: HeteroCoach, Helma_Blogt
en Sprankelende Fontein

HeteroCoach

Hierin plaatst schrijf en dicht Helma Ketelaar vanuit haar levenservaring als "Hetero van de Homo". Net als vele andere volwassenen heeft zij in haar leven ervaren hoe het is, als je partner in de heterorelatie dubt over zijn seksualiteit en/of uti de kast komt of kwam.

Helma_Blogt

Vanuit haar levens- en werkervaring schrijft en dicht Helma Ketelaar.

Sprankelende Fontein

In deze blog plaatst Helma Ketelaar onder meer wekelijks de links naar haar sprankelende gedichten. Daarnaast werkt zij aan een later uit te geven dichtbundel.

Voordrachten

Helma Ketelaar draagt een aantal maklen per jaar haar gedicten voor. Dat doet zij onder meer via open podia, zoals op het Open Poëzie podium van Huize Lydia en op de laatste zaterdagmiddag van de maand bij het OpenPodium OBA.

Eerder schreef Helma Ketelaar voor Damespraatjes.

Voor Damespraatjes recenseerde Helma Ketelaar diverse mooie uitgaven en voorstellingen voor breed publiek.
Lees Vandaag koop ik alle kleuren, Een ideale vrouw,Helma bij Susies Haarlok,Stoner, durf je onverwachte passie te leven,Boven is het stil en Herrie of harmonie.

Ook schreef Helma Ketelaar regelmatig een Column voor Damespraatjes.
Lees bijvoorbeeld Pa bedankt!,  De scheppende en bindende kracht van City2Cities 2014,Van Vleuten maakt Eerste Wereldoorlog aanraakbaar en Zonder Baard Geen Koning.

Onder het pseudoniem Kerensa van der Douw worden er columns en recensies van uitgaven voor het publiek van Damespraatjes geschreven.
Lees Wat als je kind de diagnose schizofrenie krijgt?,Joke Smit, een biografie van een feministeKomkommers bij kaarslicht en Een bekende relatie met invoelbare uitdaging


T